Sale szkoleniowe

Rzeszów

Sale szkoleniowe Rzeszów – zapraszamy!

Sale znajdują się w centrum miasta w eleganckiej kamienicy przy Placu Kilińskiego 2 w Rzeszowie, tuż obok dworca PKP i przystanków MPK. Za kamienicą znajduje się bezpłatny parking dla naszych Klientów.

Oferujemy:

trzy odrestaurowane pomieszczenia, dostępne przede wszystkim w dni powszednie, a także w weekendy. Do dyspozycji oddajemy salę konferencyjną o powierzchni 40 m2. Druga sala ma powierzchnię 28m2 i przeznaczona jest dla maksymalnie 32 osób. Natomiast sala szkoleniowa o powierzchni 20m2 przystosowana jest dla mniejszej liczby osób w zależności od ustawienia stołów.

Sala szkoleniowa nr 1

Sala szkoleniowa nr 2

Sala szkoleniowa nr 3

Wejście do biura i parking

Wyposażenie

Flipchart

Projektor multimedialny

Tablica

Skan/wydruk (za dodatkową opłatą)

Internet światłowodowy

Możliwość wynajmu sprzętu komputerowego

Sala nr 1

stoly nm

Sala nr 2

ustawienie stołów sala nr1

Sala nr 3

ustawienie stołów sala nr3

Catering

Zależy nam aby byli Państwo w pełni zadowoleni ze świadczonych przez nas usług, dlatego zapewniamy pełną obsługę cateringową organizowanych u nas konferencji, szkoleń czy też spotkań biznesowych.

Przerwy kawowe oraz lunch serwujemy wewnątrz sal szkoleniowych w ustalonych wcześniej godzinach. Zamówienia cateringu przyjmujemy najpóźniej dzień przed planowanym terminem szkolenia.

Proponowane menu

Zupy

  1. Pieczarkowa
  2. Jarzynowa
  3. Ogórkowa
  4. Pomidorowa
  5. Barszcz  czerwony z  uszkami
  6. Grochówka
  7. Rosół
  8. Krupnik
  9. Żurek

Dania główne

    1. Filet z  serem, szynką i pieczarkami + ziemniaki +2 surówki;
    2. Schab z  pieczarkami + ziemniaki +2 surówki
    3. Kotlet schabowy + ziemniaki + kapusta zasmażana
    4. Placki po węgiersku
    5. Filet panierowany + ziemniaki + 2  surówki
    6. Szaszłyk wieprzowy + pieczywo + ketchup, musztarda lub ( ziemniaki + 2 surówki)
    7. Szaszłyk drobiowy + pieczywo + ketchup, musztarda lub ( ziemniaki + 2 surówki)
    8. Pierogi ( do wyboru: ruskie, lub z kapustą i grzybami lub z mięsem) 12 szt.
    9. Zapiekanka wiejska (makaron lub ziemniaki, filet, szynka, boczek, warzywa, dodatki)
    10. Gołąbki z mięsem 2 szt.
    11. Kiełbasa z grilla z cebulką (pieczywo lub ziemniaki i surówki)
    12. Karkówka w sosie + ziemniaki i 2 surówki
    13. Ryba (mintaj lub panga) + ziemniaki + 2 surówki
    14. Wątróbka po wiejsku (pieczarka, papryka, cebula)
    15. Ćwiartka z kurczaka + ziemniaki + 2 surówki
    16. Kawałki kurczaka w jarzynach + ziemniaki
    17. Schab grillowany z cebulą i pieczarkami + ziemniaki + 2 surówki
    18. Filet w płatkach kukurydzianych + ziemniaki + 2 surówki;
    19. Potrawka z kurczaka po staropolsku + ziemniaki + 2 surówki
    20. Schab lub filet po hawajsku + ziemniaki+ 2 surówki
    21. Gulasz węgierski + ziemniaki + 2 surówki;
    22. Kotlet mielony (sznycel) + ziemniaki + kapusta zasmażana
    23. Kotlet schabowy w panierce z orzechów + ziemniaki + 2 surówki
    24. Filet grillowany z cebulą i pieczarkami + ziemniaki + 2 surówki
    25. Naleśniki ( do wyboru z serem, dżemem, z salami) 3 szt.
    26. Mix pierogów 12 szt. ( ruskie lub z kapustą i grzybami lub   z mięsem)
    27. Filet panierowany z serem i szynką + ziemniaki + 2 surówki
    28. Schab panierowany + ziemniaki + 2 surówki
    29. Kotlet po wiedeńsku + ziemniaki + 2 surówki
    30. Kotlet devolay + ziemniaki + 2 surówki
    31. Filet drwala + ziemniaki + 2 surówki
    32. Filet z nadzieniem szefa kuchni + ziemniaki + 2 surówki

    Możliwość wymiany ziemniaków na: ryż , frytki lub kaszę.

Cennik catering

Przerwa kawowa  jednorazowa (bez uzupełniania): – 6,00 zł netto/osoba

Przerwa kawowa z jednym uzupełnieniem w trakcie szkolenia: 8,00 zł netto/osoba

  • kawa rozpuszczalna
  • herbata (4 rodzaje)
  • ciastka deserowe (trzy rodzaje)
  • cukier biały
  • cytryna
  • śmietanka
  • woda mineralna (gazowana i nie gazowana 0,25 l na osobę)

Dania obiadowe serwowane w lunchboxach:

  • dowolne danie główne – 15 zł netto/osoba
  • dowolna zupa + drugie danie – 18 zł netto/osoba
  • ,,Obiad Dnia” zupa + drugie danie – 14 zł netto/osoba
  • ,,Obiad Dnia FIT ” zupa + drugie danie – 15 zł netto/osoba

Sala nr 1

Wynajem sali całodniowy:

(dni powszednie od 8:00 do 17:00)
20 zł/godz.

Wynajem sali godzinowy:

(dni powszednie oraz weekendy  min. 3 godz)
25 zł/godz.

Pokój biznesowy:

20 zł/godz.

Sala nr 2 i 3

Wynajem sali całodniowy:

(dni powszednie od 8:00 do 17:00)
23 zł/godz.

Wynajem sali godzinowy:

(dni powszednie oraz weekendy  min. 3 godz)
28 zł/godz.
Podane kwoty są cenami netto.

Zapytaj o wolny termin

Podaj nam swój numer telefonu – oddzwonimy!

W przypadku rezerwacji sali prosimy o wypełnienie poniższego formularza danych. Dotyczy on szczegółowych informacji na temat wyboru terminu, sali, układu, wyposażenia oraz wyboru menu cateringu.