Sala szkoleniowa

w Rzeszowie

Zapraszamy Państwa do korzystania z naszych sal szkoleniowych, które znajdują się w centrum miasta w eleganckiej kamienicy przy Placu Kilińskiego 2 w Rzeszowie, tuż obok dworca PKP i przystanków MPK. Za kamienicą znajduje się bezpłatny parking dla naszych Klientów.

W swojej ofercie mamy dwa odrestaurowane pomieszczenia, dostępne zarówno  w weekendy, jak i dni powszednie. Do dyspozycji oddajemy salę konferencyjną o powierzchni 28m2. Sala przeznaczona jest dla maksymalnie 32 osób. Natomiast sala szkoleniowa o powierzchni 20m2 przystosowana jest dla mniejszej liczby osób w zależności od ustawienia stołów.

Sala szkoleniowa nr 1

Sala szkoleniowa nr 2

Wejście do biura

Bezpłatny parking dla Klientów

Wyposażenie

Ekran

Projektor multimedialny

Tablica

Flipchart

Internet światłowodowy

Możliwość wynajmu sprzętu komputerowego

Sala nr 1

ustawienie stołów sala nr2

Sala nr 2

ustawienie stołów sala nr1

Catering

Wraz z wynajmem sal szkoleniowych mogą Państwo powierzyć nam również obsługę cateringową. W trosce o wysoki poziom usług, współpracujemy z najlepszymi podwykonawcami. Restauracja „Pod Gołąbkiem” znajduje się w bezpośrednim sąsiedztwie firmy. Oferujemy Klientom przerwy kawowe, menu kanapkowe oraz lunch. Wyśmienite dania, klimatyczny wystrój, ciepłe i przyjemne wnętrze umilą Państwu każde szkolenie.

Proponowane menu

Zupy

  1. Krem pomidorowy z makaronem lub ryżem z delikatną nutą śmietanową, bazylią i mozzarellą.
  2. Bulion drobiowy z warzywami i kołdunami z dodatkiem gęstej śmietany.
  3. Delikatny krem ziemniaczany z rozmarynem i szałwią z chipsem bekonowym i skwarkami.
  4. Tradycyjny rosół z makaronem.
  5. Czerwony barszcz z warzywami na własnym zakwasie z jakiem i piure ziemniaczanym.
  6. Żurek z wędzonką chrzanem i jajkiem.
  7. Zupa krem z leśnych grzybów i pieczarek z czosnkowymi grzankami.

Dania główne

  1. Kotlet schabowy w złocistej panierce z ziemniakami i duszoną kapustą z grochem na wędzonce.
  2. Grillowany filet kurczaka z grecką sałatą i ryżem.
  3. Placki ziemniaczane po węgiersku z lekko pikantnym sosem wołowym.
  4. Pierogi ruskie okraszone skwarkami z masłem podane ze świeżą sałatą 12 szt.
  5. Pierogi z kiszoną kapustą i leśnymi grzybami 12 szt.
  6. Kotlet devolay nadziewany serem, pieczarkami i szynką podany z frytkami i zestawem surówek.
  7. Pierożki leniwe podane z masełkiem w bułce tartej z zestawem surówek i świeżą sałatą w sosie winegret.

Desery

  1. Tradycyjny sernik na sosie malinowym.
  2. Szarlotka na kruchym cieście z sosem waniliowym i bitą śmietaną.
  3. Ciasto w-z z sosem czekoladowym i wiśniami.
  4. Tarta z malinami i truskawkami na sosie waniliowym.
  5. Ciasto marchewkowe z lodem waniliowym.

Cennik catering

Przerwa kawowa – 6, 00 zł netto/osoba

  • kawa rozpuszczalna
  • kawa parzona
  • herbata
  • ciastka deserowe
  • cukier
  • cytryna/mleko
  • woda mineralna

Dania obiadowe:

  • zupa – 5 zł netto/osoba
  • danie główne – 11 zł netto/osoba
  • zupa + drugie danie – 15 zł netto/osoba
  • zupa + drugie danie + deser – 18 zł netto/osoba

Dodatki:

  • mini tartinki, 3 szt. – 1,50 zł netto/osoba
  • mini bułeczki, 1 szt – 3,50 zł netto/osoba

Sala nr 1

Wynajem sali całodniowy:

(wynajem w dni powszednie od 8:00 do 17:00)
20 zł/godz.

Wynajem sali godzinowy:

25 zł/godz.

Sala nr 2

Wynajem sali całodniowy:

(wynajem w dni powszednie od 8:00 do 17:00)
23 zł/godz.

Wynajem sali godzinowy:

28 zł/godz.

Podane kwoty są cenami netto.

Zapytaj o wolny termin

Podaj nam swój numer telefonu – oddzwonimy!

W przypadku rezerwacji sali prosimy o wypełnienie poniższego formularza danych. Dotyczy on szczegółowych informacji na temat wyboru terminu, sali, układu, wyposażenia oraz wyboru menu cateringu.